Waarom Óscala?

Óscala streeft er naar om de beste detacheringsdienstverlener te zijn voor zowel onze klanten als kandidaten/werknemers. Onze benadering adresseert niet alleen de behoeftes van onze klanten, maar zet ook onze Software Developers op een voetstuk.

Wij begrijpen dat het een grote stap is om in het buitenland te gaan werken. Het heeft een grote impact op de sociale en persoonlijke levens van onze IT expats en hun gezinnen. Zij die deze stap durven te zetten kiezen voor een versnelling van hun carrière. Het Oscala team zorgt ervoor dat de verhuizing naar en integratie in Nederland soepel verloopt, en er zo weinig mogelijk culture shocks en vervelende ervaringen zijn tijdens de transitie. Wij zoeken de perfecte opdracht voor de expat, maar onze verantwoordelijkheid gaat verder. Wij zorgen voor goede huisvesting, helpen bij administratieve rompslomp (inschrijving gemeente, bankrekening, fiscale zaken etc.), verzorgen IT inhoudelijke cursussen en organiseren sociale happenings.

Dit betekent dat u als klant niet alleen de beschikking krijgt over uiterst gekwalificeerde Software Developers, maar ook individuen die goed in hun vel zitten en tot het uiterste gedreven zijn om hun buitenland ervaring tot een succes te maken.

Als klant bent u in goede handen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het matchen van IT internationals met vacatures in Nederland aan boord. Ons kantoor in Haarlem zorgt ervoor dat uw wensen en verwachtingen als klant gematcht en overtroffen worden, terwijl onze mensen in Spanje en Portugal de leiding nemen in de zoektocht naar en sourcing van de beste kandidaten voor uw IT vacatures.

Interesse om bij ons te komen werken? Neem dan contact met ons op.

Laat Óscala voor u werken

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Naam: *
E-mail: *
Telefoon: *

Of bel: +31 (0)23 822 44 06

Referenties