Valencia Remote Software Development Center

Ons Remote Software Development Center is gevestigd in de oude binnenstad van Valencia. Vanuit dit kantoor werken Software development teams op afstand voor voornamelijk Nederlandse tech bedrijven. De IT / software developers zijn voorzien van een ruime werkplek, prettige werkomgeving en indien gewenst met de laatste IT hardware en software. In het kantoor is altijd supervisie aanwezig en wordt alles op HR gebied voor de developers geregeld. Uiteraard ontbreekt het niet aan een wekelijkse borrel en overige sociale activiteiten.

Laat Óscala voor u werken

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Naam: *
E-mail: *
Telefoon: *

Of bel: +31 (0)23 822 44 06

Waarom een IT Development Center in Valencia?

Valencia is vooral bekend om de sinaasappelen, paella, moderne architectuur en historische stadscentrum. Het is de derde stad van Spanje met een inwoneraantal van meer dan 800.000 en met 55.000 studenten is Valencia een echte universiteitsstad. Er zijn maar liefst 5 universiteiten, en volgens internationale rankings is de Universitat Politècnica de València één van de beste (technische) universiteiten van Spanje.

De aanwezigheid van veel technisch toptalent, de uitstekende bereikbaarheid vanuit Nederland (rechtstreekse vluchten) en de relatief lage kosten ten opzichte van steden zoals Madrid, heeft Óscala doen besluiten om in Valencia het Software Development Center te vestigen. 

Bovendien is Valencia een hele prettige stad voor u als opdrachtgever en klant om te bezoeken. U bent van harte welkom! Zodra uw team is geïnstalleerd in ons nearshore software development center kunt u ten alle tijde uw remote team bezoeken. Wij adviseren u om dat regelmatig te doen, vooral omdat het nuttig is om de betrokkenheid, kennis en sturing van uw Remote team te vergroten. Maar het is uiteraard ook geen straf om ook wat out-of-office tijd door te brengen in deze relaxte, zonnige en gastvrije metropool aan de Middellandse Zee kust. 

Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen  om de mogelijkheden te verkennen.

Referenties