Nearshore IT outsourcing: verplaats uw development naar Spanje of Oekraïne

Er is een groeiende vraag van Nederlandse tech gerelateerde bedrijven die hun software- of webontwikkeling naar landen zoals Spanje of Oekraïne willen outsourcen. De hoofdredenen hiervoor zijn doorgaans prijs en gebrek aan gekwalificeerd IT personeel in Nederland.  

Wanneer u overweegt uw development centre naar het (nabije) buitenland te verplaatsen, kunnen wij u van dienst zijn bij deze nearshore IT outsourcing. Óscala biedt u alle mogelijke diensten om uw IT development activiteiten te verplaatsen naar Spanje of Oekraïne.   

De grootste uitdaging is het vinden van gekwalificeerde IT ontwikkelaars en een Lead Developer die uw lokale team kan managen. Bij ons bent u wat dat betreft in goede handen. Wij hebben diverse development teams opgezet en werken lokaal vanuit Nederland, Spanje en Oekraïne. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het matchen van IT professionals aan opdrachtgevers uit de technologie sector.   

Laat Óscala voor u werken

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Naam: *
E-mail: *
Telefoon: *

Of bel: +31 (0)23 822 44 06

Outsource uw software of web development naar Spanje

Vanuit ons kantoor in Barcelona (deels bemand met Nederlands sprekend personeel) zijn wij uitstekend in staat de beste IT professionals te rekruteren. Barcelona is volgens Business Insider de 4de “Tech and Innovation Hub” van Europa en huisvest een groot aantal kwalitatieve developers. Óscala biedt daarbij een full service oplossing aan, waarbij in één helder uurtarief zaken zijn inbegrepen zoals: loonkosten (inclusief administratie, sociale lasten en belastingen), reiskosten, kantoorruimte, hardware, lokale supervisie e.d.

Het werving en selectie proces zal in nauw overleg met u plaatsvinden en de geselecteerde (Engelssprekende) kandidaten zullen exclusief voor u werken. U en uw medewerkers kunnen te allen tijde het kantoor bezoeken, bijvoorbeeld voor trainingen, overleg en/of teambuilding. Vice versa kunnen de Spaanse developers redelijk laagdrempelig uw kantoor in Nederland bezoeken vanuit Barcelona. Hierdoor zijn de lijnen korter dan wanneer u uw development uitbesteedt naar landen in Azië, Afrika of Zuid-Amerika. Het werken in dezelfde tijdszone maakt de communicatie daarnaast ook makkelijker.

Voor development teams vanaf vijf personen zijn er tevens mogelijkheden om development centres op te zetten in Madrid of Valencia.  

Nearshore uw software- of webontwikkeling naar Oekraïne

Ons kantoor in de Oekraïne bevindt zich in Kiev op nog geen drie uur vliegen van Amsterdam. Ook in de Oekraïne bieden wij dezelfde full service oplossing aan als in Barcelona. In Kiev bevinden zich hoog opgeleide developers. Developers uit Oekraïne hebben een Westerse mentaliteit, uitstekende vaardigheden en werken zeer secuur. Kiev heeft een slechts een uur tijdsverschil met Nederland. De communicatie hoeft hierdoor geen belemmering te zijn. De gemiddelde Oekraïner spreekt bovengemiddeld Engels.

Oekraïne staat in de top van landen met de meeste expertise op het gebied van IT. Oekraïne telt inmiddels al meer dan 100.000 developers en dit aantal groeit sterk. Jaarlijks studeren er circa 35.000 IT’ers op universitair niveau af.

Referenties