Scala Developers

De benodigde ervaring van onze Scala Developers is meestal op Medior en Senior niveau.  Wij zijn in Spanje en Portugal continue op zoek naar ervaren Scala Developers om onze Scala teams te versterken in het leveren van hoogwaardige oplossingen voor aansprekende bedrijven en organisaties. Als lid van deze teams werken ze aan next generation software projecten voor de digitale ambities van banken & verzekeraars, media-, energie- en retail- en soortgelijke bedrijven. Zij verbeteren en voegen nieuwe features toe aan backend en frontend applicaties, daarbij gebruikmakend van de laatste technologieën (bijv. Scala / Play framework / Backbone / etc.). Het zijn bijvoorbeeld Professionals die een bindende factor kunnen zijn in een team van uitgesproken en eigenwijze Developers, die het team in de juiste richting leiden qua architectuur en een mentor rol hebben voor Junior Developers. In zijn algemeenheid hebben onze mensen tenminste 3 jaar ervaring met high-end Scala of vergelijkbare projecten.

Laat Óscala voor u werken

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Naam: *
E-mail: *
Telefoon: *

Of bel: +31 (0)23 822 44 06

Wij zijn altijd op zoek naar Scala Development professionals

Wij zijn altijd op zoek naar hooggekwalificeerde Spanjaarden en Portugezen die gepassioneerd zijn over technologie en het maken van geweldige producten. Enthousiaste mensen die verzot zijn op het oplossen van lastige problemen met solide code. Deze professionals zijn universitair opgeleid en hebben een sterke achtergrond in object-georiënteerde analyse en ontwerp, verstevigd met ervaring in hands-on programming (Scala, Java, C++, C#, etc.). In zijn algemeenheid zijn de Óscala Developers comfortabel met de gehele software lifecycle met solide data structuren en algoritmes, en kennis van  software development best practices. En in de meeste gevallen hebben ze ervaring met scrum and agile development. Ze werken aan een variatie van projecten met hoogwaardige technologie en in een hoog tempo binnen intelligente tech teams van wereldklasse.

Waarom willen deze Scala developers in Nederland werken?

Nederland is een fantastische plek om te werken als Scala Developer. Nederland heeft een bloeiende economie met vele verschillende sectoren en het is de basis voor vele wereldklasse multinationals en start-ups die werken met cutting-edge technologie. Dit maakt Nederland tot een belangrijk doe voor software programmeurs uit de hele wereld, ook uit Spanje en Portugal. En het feit dat veel business internationaal is betekent een extra argument voor professionals met talenkennis multilingual skills – vaak een must binnen international business. Verder geeft Nederland Software professionals de kans `to work hard and play hard’. De hoge vrijheidsgraad en het werken aan de coolste scala projecten waar deze professionals van houden zijn belangrijke overwegingen voor buitenlandse Software Developers om voor Nederland te kiezen.

Onze Scala Developers zijn onderdeel van ervaren Scala teams, met medior en senior programmeurs en tenminste één Tech Lead met ruime ervaring. Verder hebben zij meerdere Scala projecten opgeleverd, zijn ze actief in de Scala community en nemen ze deel aan Scala meet-ups of conferenties.

Waarom zoeken bedrijven Scala Developers?

Omdat Scala output verhoogd en kwaliteit verbetert wordt het meer en meer gebruikt in het Nederlandse bedrijfsleven; er is ook genoeg bewijs dat de interesse van software developers in scala sterk toeneemt. Het wordt ingezet bij vele bekende bedrijven met bekende merknamen en de programmeertaal wordt breed gebruikt in grote industrieën zoals energie, fintech, retail, logistiek, industrie en media voor het bouwen van hoogwaardige algoritmes en het ontwikkelen van de meest geavanceerde commerciële software. Onze klanten zijn sytem integrators, start-ups multinationals, etc.

Referenties