iOS Developers

Met de wereldwijde groei van het aantal mobiele telefoons en de steeds grotere impact van mobiele apps in ons dagelijks leven, neemt ook de vraag naar developers toe die gespecialiseerd zijn in de ontwikkeling van toepassingen voor mobiele telefoons. Dit specialisme heeft zich inmiddels dusdanig ontwikkeld dat elk besturingssysteem zijn eigen deskundigen kent. Vanzelfsprekend zijn developers voor Android en iOS, de twee verreweg meest gebruikte operating systems, nadrukkelijk in de meerderheid.

Waarom gaat Óscala in het buitenland op zoek naar iOS developers?

De toegenomen vraag naar vakkundige developers creëert een probleem op de Nederlandse arbeidsmarkt. Zeker nu de economie weer op volle toeren draait, is het voor bedreven lastig om aan de mensen met de juiste kwalificaties te komen. Nederland kent in tegenstelling tot sommige andere landen geen uitgesproken traditie van een wijdverbreid en sterk ontwikkeld technisch onderwijs. Veel software ontwikkelaars zijn op MBO-niveau opgeleid. Voor hen is er voldoende waardevol werk, maar in de toplaag van op academisch niveau geschoolde specialisten schiet het aanbod van Nederlands personeel ruimschoots tekort. Óscala is al geruime tijd van deze problematiek doordrongen en kan dankzij een internationaal netwerk Nederlandse bedrijven van dienst te zijn met werving & selectie en detachering van buitenlands IT-talent.

Kan Óscala ook mijn bedrijf helpen met het vinden van de juiste iOS developers?

De mobiele telefoon is inmiddels voor veel mensen het belangrijkste en meest gebruikte apparaat dat zij bezitten. Bijna iedereen is tegenwoordig in bezit van een smartphone en vrijwel elke gebruiker gebruikt dagelijks een veelheid aan specifieke apps. Voor bedrijven is het ontwikkelen van nieuwe apps een goede mogelijkheid om klandizie voor zich te winnen en vast te houden. Android mag dan het populairste besturingssysteem zijn, maar het aantal mensen dat een iPhone heeft is substantieel en stabiel. Om al die mensen te bereiken is het ook voor uw bedrijf essentieel de traditionele website aan te vullen met een aantrekkelijke, goedwerkende app.

Laat Óscala voor u werken

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Naam: *
E-mail: *
Telefoon: *

Of bel: +31 (0)23 822 44 06

Wat is het voordeel van een iOS developer uit het buitenland?

In Nederland zijn niet voldoende iOS developers met de juiste papieren om aan de groeiende vraag te voldoen. In andere landen speelt deze problematiek soms niet of minder. In veel Oost- en Zuid-Europese, Aziatische, Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse landen zijn tal van excellent opgeleide specialisten beschikbaar. Hun expertise is door hun opleiding, in de regel op universitair niveau, boven elke twijfel verheven. Voor het gros van deze mensen is het kunnen werken in een West-Europees land een droom die uitkomt. Het levert ze een goed inkomen en een schat aan nieuwe ervaringen op. Overwegend gaat het hier om jonge mensen die zich flexibel opstellen, uiterst gemotiveerd zijn en evenmin gehinderd worden door taalproblemen. Creatieve teams zijn gebaat bij diversiteit. U zult ervaren dat de aanvulling van uw IT-team met een of meer professionals van over de grens een duidelijke meerwaarde heeft. Bovendien is er vrijwel altijd sprake van een kostenbesparing, doordat buitenlandse medewerkers vergeleken met hun Nederlandse collega’s minder hoge inkomenseisen stellen.

Referenties