Mobile Developers

In de IT industrie kunnen veel carrièrepaden gekozen worden. Maar er is er één waar recent een enorme groei in populariteit en openstaande vacatures is: Mobile Developers. Met bijna 5 miljard mobiele gebruikers wereldwijd is de mobiele telefoon een zeer aanwezige factor geworden. Het gebruik van mobiele apps niet meer weg te denken uit ons alledaags leven, van shopping, muziek luisteren, rekeningen betalen of filmpjes bekijken.

Laat Óscala voor u werken

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Naam: *
E-mail: *
Telefoon: *

Of bel: +31 (0)23 822 44 06

Welke Mobile Developers zoeken wij in Spanje en Portugal?

Wij zijn in Spanje en Portugal altijd op zoek naar excellente iOS en Android ontwikkelaars met een echte passie voor mobiele technologie en de vaardigheden om de best presterende apps te maken. Professionals die in staat zijn om de laatste technologie te combineren met data, software en services om innovatieve concepten en oplossingen te ontwikkelen voor Óscala klanten.

Programmeurs met bewezen ervaring in het implementeren, onderhouden en ondersteunen van Mobile technologie. Minimale vereisten: native iOS development (Swift, Objective-C) en/of native Android development (Java).

Een voorbeeld van typisch project waar aan wij werken: we zoeken Developers die applicaties bouwen in service oriented architectuur met Angular 2 (met TypeScript) voor web en NativeScript  voor mobile. De professionele ervaring die nodig is voor deze jobs zijn: * ontwikkeling apps voor iOS en/of Android,  * Javascript Software Developer (>2 jaar) en backend ervaring (>1 jaar Java, .Net, PHP, Node.js, REST-based interfaces), * bouwen van Single Page Applications gebruikmakend van Javascript frameworks zoals Angular, React of Backbone, * ervaring met Node.js is een plus, en * ervaring met Agile (Scrum, Pair Programming, Code Reviews).

Welke Nederlandse bedrijven hebben behoefte aan Mobile Developers?

Er is een gezonde vraag naar mobile app ontwikkelaars bij Nederlandse bedrijven in alle soorten en maten. Of het nu grote corporates, start-ups, IT bedrijven, MKB, creatieve en media agencies zijn; ze zijn allemaal op zoek naar zeer gespecialiseerde mobile development talent.

Waarom komen Spaanse en Portugese Mobile Developers naar Nederland?

De vraag naar nieuwe en innovatieve mobile apps blijft doorgroeien , ook in Nederland. Door deze snelle groei zijn er vele vacature mogelijkheden. De vraag naar Mobile App Developers overstijgt het aanbod op het moment al vele malen , en gezien de verwachte groei van zowel de economie als het gebruik van smart phones zal deze kloof voor iOS en Android  Ontwikkelaars verder toenemen.

Referenties