Java Developers

Onze Java Developers zijn op zoek naar internationale Java projecten die uitdagende en leerzame mogelijkheden bieden. De expertise en kennis dat vandaag belangrijk lijkt, kan morgen obsolete zijn. Het is belangrijk voor onze mensen om bij te blijven en nieuwe technologieën te omarmen. We stimuleren onze mensen  om hun vaardigheden continu te verbeteren in dynamische en leerzame omgevingen, waar kwaliteit en solide resultaten van het grootste belang zijn.

Laat Óscala voor u werken

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Naam: *
E-mail: *
Telefoon: *

Of bel: +31 (0)23 822 44 06

Waarom haalt Óscala Java Developers uit Spanje en Portugal?

Nederland is een fantastische plek om te wonen en werken als Java Developer. De economie draait als een trein, wat resulteert in vele carrière mogelijkheden. Omdat de meeste grote bedrijven en start-ups zwaar leunen op geavanceerde technologie is er een grote vraag naar tech professionals, vooral hooggekwalificeerde Software Engineers en Java Developers. Het lokale aanbod van universitair opgeleide  Software Developers is verre van toereikend, wat betekent dat bedrijven de grens overtrekken en IT talent aantrekken vanuit de hele wereld. Java Developers zijn een goed voorbeeld van deze ontwikkeling. Java Developers uit Spanje en Portugal kiezen ervoor om naar Nederland te komen om hun carrière hier voort te zetten krijgen een enorme boost in hun professionele ontwikkeling, in termen van diepe know-how, vaardigheden, training, autonomie etc. Zodra een senior Java Developer is aangepast aan de Nederlandse omstandigheden en bedrijfscultuur staat de deur wijd open om door te groeien naar extra verantwoordelijkheden zoals tech Lead of Architectuur.

Wij zijn altijd op zoek naar Java Development professionals

Bij Óscala zijn we continue op zoek naar het aannemen van toegewijde en flexibele Java Developers. Ze worden onderdeel van snelgroeiende, agile team met ervaren Java Developers die kwaliteit en plezier op de eerste plaats zetten. Ze gebruiken hun onbetwiste technische kennis en visie om mede wereldklasse software te ontwikkelen met het team. Ze werken met technologieën, tools en frameworks zoals Java, SOAP, REST, Spring, Maven, Jenkins, Angular JS, Scrum en Elastic Search. In zijn algemeenheid hebben ze tenminste 5 jaar senior-level ervaring als Java Developer / Architect en uitstekende kennis van (de meeste) technologieën, tools en frameworks zoals bovengenoemd .

Waarom zoeken bedrijven naar Java Developers?

Java is een van de meest populaire programmeertalen en wordt ook veel gebruikt in Nederland. De meeste applicaties worden ontwikkeld met behulp van Java. De reden voor de populariteit van Java heeft te maken met het robuuste, snelle en transporteerbare karakter van de taal die kan draaien op alle operating systems zoals Windows, Linux, and Solaris.

Referenties