Front-End Developers

Een geweldige web user experience is cruciaal, daarom zijn wij in Spanje en Portugal altijd op zoek naar Front-End Developers die in staat zijn om het volgende niveau te halen. Onze Front-end Developers werken in agile omgevingen om prachtige en bruikbare digitale ervaringen te bedenken, beschrijven en vorm te geven – als onderdeel van multidisciplinaire teams. Ze werken aan high profile projecten, vertalen designs in code en ontwerpen, bouwen en onderhouden efficiënte, herbruikbare en betrouwbare front-end code. Óscala front-end Developers hebben altijd een uitstekende beheersing van Javascript, CSS3 en HTML5, evenals een grote interesse in nieuwe technologie. Onze teams van hooggekwalificeerde front-end experts bestaan uit creatieve breinen met een grote design betrokkenheid en een energieke en zelfgemotiveerde werkmentaliteit.

Laat Óscala voor u werken

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Naam: *
E-mail: *
Telefoon: *

Of bel: +31 (0)23 822 44 06

Welke Front-end Developers zoeken wij in Spanje en Portugal?

Voor verschillende digital acceleratie projecten bij diverse multinationals in Nederland (energie, finance, consumentenproducten) hebben wij teams gevormd van senior Front-end Developers. Om nieuwe features toe te voegen in de interactie met miljoenen gebruikers zijn onze Developers vloeiend in HTML en CSS en hebben zij in dusdanige beheersing van Javascipt om betrokken te kunnen zijn in de architectuur van fundamenteel (core) code frameworks. De meeste teamleden hebben een minimum van 5 jaar ervaring  in front-end development.

Waarom komen Spaanse en Portugese Front-end Developers graag naar Nederland?

Het carrière perspectief van Front-end ontwikkelaars in Nederland is zeer positief. Er is veel vraag  naar ervaring in front-end ontwikkeling omdat de economie sterk groeit en de behoefte aan exceptionele web ervaringen bijzonder groot is. Om als Front-end ontwikkelaar succesvol te zijn in Nederland moet je niet alleen een expert zijn in HTML/CSS/Javascript, maar ook ervaring hebben met de meeste van de volgende technologieën: JQuery, Front-end en JavaScript Frameworks (zoals Angular), RESTful services en API, Git, Cross-browser en CMS development en responsive en mobile design. Als je een eersteklas front-end lead of senior Developer wil zijn heb je verder heb je een goed begrip nodig van het ontwikkelproces van A tot Z, een open mind en een gedrevenheid om elke dag nieuwe dingen te leren in je vakgebied.

De vraag in Nederland naar excellente front-end Developers overstijgt het aanbod vele malen. Het is relatief makkelijk voor internationale front-end Developers om opgenomen te worden in de Nederlandse Front-end community omdat de meeste bedrijven open-minded en internationaal georiënteerd zijn met Engels als voertaal. Om van toegevoegde waarde te zijn moeten internationals echter meer dan gemiddelde Developers zijn met superieure technische vaardigheden

Uitstekende salarissen, grote vraag, solide baan zekerheid en veel opties voor mobiliteit zijn een aantal van de voordelen voor Spaanse en Portugese web Developers in Nederland. De lat ligt hoog in Nederland om in aanmerking te komen van deze benefits, maar als de Ontwikkelaars het hoge niveau aankunnen gaan er veel deuren open.

Waarom Nederlandse bedrijven zoeken naar excellente front-end Developers?

Voor elk bedrijf met digitale ambities zijn Front-end ontwikkelaars waarschijnlijk een de meest belangrijke werknemers. Hun code, gevoel voor UI en vermogen om te werken met zowel (back-end) tech en design teams bepalen hoe mensen het bedrijf en merk ervaren en interpreteren.

Referenties