IT professionals

Nederland is met name de laatste jaren een populaire bestemming geworden voor internationale IT professionals om hun ICT carrière te starten of een versnelling te geven. Voor de grote groep van ervaren software ontwikkelaars zijn er een aantal redenen om naar Nederland te komen en hun carrière een boost te geven: (1) meer variatie en complexiteit in projecten, (2) toepassen van de modernste technologie en methodes, en (3) onderdeel zijn van grote, wereldwijde organisaties en projecten. Daarnaast zorgen goede arbeidsvoorwaarden en een uitstekende lifestyle voor een verrijking van de carrière van de gemiddelde software Developer.

Meer dan in andere West Europese landen is de Engelse taal in bedrijven in Nederland vaak “company language” en hoeft dus geen barrière te zijn om hier te werken. En ook de open, diverse bedrijfscultuur wordt door vele IT’ers met een internationale achtergrond als zeer prettig ervaren.

Echter, door het relatief hoge niveau van het IT vakgebied in Nederland zullen alleen de beste buitenlandse IT professionals hier kunnen slagen en voldoen aan de hoge verwachtingen van CIO’s en IT directeuren.

De minimale vereisten die Oscala stelt aan IT professionals zijn:

 • Een afgeronde bachelor of master opleiding in computer science en programming
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Goede beheersing van de Engelse taal
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Solide ervaring in een software ontwikkel rol, waarbij één of meerdere van de volgende onderwerpen aan de orde zijn:
 • Scala/Java software development
 • C#/.Net software development
 • PHP / Python / Ruby software development
 • C / C++ software development
 • Database management & development (Oracle, SQL, MySQL)
 • Front-end development (HTML5, CSS3, Javascript, AngularJS, JQuery) (technisch, niet (alleen) creatief)
 • Bepaalde certificaten worden zeer gewaardeerd, zoals MCSE

Laat Óscala voor u werken

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan

Naam: *
E-mail: *
Telefoon: *

Of bel: +31 (0)23 822 44 06

Scala Developers

Wij zijn continue op zoek naar gepassioneerde Scala ontwikkelaars die op zoek zijn om het beste uit zichzelf en projecten te halen. Meer informatie vindt u op onze pagina Scala Developers.

Java Developers

Bij Óscala hebben wij een doorlopende instroom van Medior en Senior Java Developers in Spanje en Portugal; specialisten die op zoek zijn naar technische uitdagingen in Nederland. Meer informatie vindt u op onze pagina Java Developers.

Front-end Developers

Bent U op zoek naar de beste Front-end ontwikkelaars? Onze Spaanse en Portugese front-end specialisten zijn op zoek naar hoog gekwalificeerde IT teams om (delen van) digitale producten te ontwikkelen die door grote groepen internationale klanten worden gebruikt. Meer informatie vindt u op onze pagina Front-End Developers.

Mobile Developers

Wij zijn in Spanje en Portugal altijd zoek naar excellente iOS en Android ontwikkelaars die een grote passie hebben voor mobile technologie en over de vaardigheden beschikken om high-performance applicaties te bouwen met cutting-edge technologie. Meer informatie vindt u op onze pagina Mobile Developers.

Bent U op zoek naar één van bovenstaande IT professionals voor uw bedrijf? Neem dan contact op met ons team.

Referenties